Last news in Fakti

10 Декември, 2014 17:06 1 052 2

Пресякоха трафик на културни ценности

  • пресякоха-
  • трафик-
  • културни-
  • ценности-
  • сливен

Иззети са старинни огнестрелни и хладни оръжия, монети, старинен римски медальон, парчета керамика от антични съдове, метал-детектори и други вещи и предмети

Трафик на културно-исторически ценности е пресечен при операция на територията на община Сливен, съобщиха от Държавна агенция „Национална сигурност” (ДАНС).

На 5 декември 2014 г. на територията на община Сливен е проведена

Специализираната операция на ДАНС е проведена на 5 декември 2014 година, съвместно с органи на МВР и под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура-Сливен.

При извършените процесуално-следствени действия е претърсен частен имот, в който са намерени и иззети старинни огнестрелни и хладни оръжия, монети, старинен римски медальон, парчета керамика от антични съдове, метал-детектори и други вещи и предмети, относими към предмета на престъплението.

По случая е образувано досъдебно производство.

Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Димитър Ненчев

    0 0 Отговор
    А откраднатия нож от къщата музей на Хаджи Димитър?
  • 2 анонимен иманярин

    0 0 Отговор
    любопитен съм за медальона дали е бил златен???