Last news in Fakti

21 Януари, 2015 12:07 3 644 1

Кола гръмна в ромски квартал (Снимки)

  • кола-
  • гръмна-
  • ромски-
  • квартал

Други шест автомобила, сред които и една патрулка, изгоряха във Варна

Кола гръмна в ромски квартал (Снимки) - 1
Снимки: БНТ, moreto.net, petel.bg

Кола гръмна и изгоря напълно зад блок в ромския квартал в Казанлък, съобщиха от БНТ.

Сигналът за горяща кола е подаден в 5 часа сутринта. Докато пристигне пожарната, се е взривила и газовата бутилка на автомобила. От взрива са счупени голяма част от прозорците по ниските етажи на блока.

Ромите негодуваха, че екипът на пожарната се е забавил и това е причината да се взриви автомобилът и да изпочупи и без това оскъдното им остъкление.

Това е вторият запален автомобил от началото на годината в казанлъшко. През миналата година случаите на опожарени автомобили надхвърля 20.

Във Варна пък изгоряха шест автомобила, сред които и една патрулка.

В 2:35 часа, е получен сигнал за горящи автомобили пред жилищен блок в ж.к. „Вл. Варненчик”. Пожарът е започнал от лек автомобил „Ford” и „Peugeot”. След това е обхванал още три автомобила, паркирани в съседство  – 2 бр. „Peugeot” и „Opel”.

Причините за инцидента са в процес на изясняване.

В 4:40 часа пък, по време на патрулно – постова дейност, на бул. „В. Левски”, след сп. „Дубровник”, полицейски служители забелязват дим, който излиза от арматурното табло на служебния автомобил „Opel Astra”.

Малко след това, автомобилът пламва. Полицейският автомобил е изгорял, а причината за пожара е късо съединение.

При инцидентите няма пострадали хора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петров

    2 0 Отговор
    На пазара продават фалшиви бушони. Попадах на такива. Пише различни ампери, а жицата еднакво дебела на всички. Внимавайте какви бушони купувате и не пестете стотинките.