Last news in Fakti

27 Януари, 2015 18:27 1 835 1

Фирма на Филип Киркоров разследвана за данъчни измами в България

  • филип киркоров-
  • данъчни измами-
  • компания-
  • фирма-
  • варна-
  • окръжната прокуратура

Към самия певец няма обвинения

Фирма на Филип Киркоров разследвана за данъчни измами в България - 1
Към самия певец обвинения няма, уточняват от прокуратурата

Компания на известния певец Филип Киркоров е обвинена в нарушаване на данъчното законодателство в България, съобщи пред руската агенция ТАСС официалният представител на Окръжната прокуратура във Варна Радослав Лазаров, уточнявайки, че разследването се води по отношение на неизвестен извършител за извършване на данъчни престъпления от страна на компанията "Филип Киркоров Инвестмент".

Разследване по отношение на самия Филип Киркоров не се води, уточнява той и добавя, че според действащото законодателство срокът за разследване на такъв род престъпления е два месеца, но той може да бъде удължен.

През декември 2013 г. руският певец от български произход Филип Киркоров спечели съдебно дело по факта за незаконна продажба на на негово лично жилище и получи обратно два луксозни апартамента с обща площ 519 кв. м в комплекса "Порт Палас" във Варна на стойност няколко милиона евро. Далаверата била извършена от бивш български бизнеспартньор на Киркоров - Пламен Маджаров, с помощта на фалшиви документи, твърди ТАСС.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    0 0 Отговор
    КАКЪВ БЪЛГАРСКИ ПРОИЗХОД ИМА ФИЛИП КИРКОРОВ СЛЕД КАТО БАЩА МУ Е БЕДРОС КИРКОРОВ АРМЕНЕЦ А МАЙКА МУ СЕ КАЗВА ВИКТОРИЯ И Е РУСКИНЯ