Last news in Fakti

3 Февруари, 2015 12:41 8 848 5

Трима мъже са обявени за общодържавно издирване

  • общодържавно-
  • издирване

Това са Чубака, Роди черния и Емил Александров

Трима мъже са обявени за общодържавно издирване - 1
Снимки: МВР

За общодържавно издирване са обявени Недялко Цветанов Цвятков - Чубака /38 г./ от Габрово, Радослав Иванов Калчев – Роди черния /48 г./ от Варна и Емил Мариов Александров /27 г./, същи родом от черноморската столица.

Недялко Цвятков е висок 180 см, с нормално телосложение. Има овално лице, пъстри очи и къса коса.

Радослав Калчев е висок 175 см, нормално телосложение. Има овално лице и кафяви очи.

Емил Александров е с ръст 178 см, нормално телосложение. Има овално лице и пъстри очи.

Тримата са търсени във връзка с водено в ГД „Криминална полиция“ досъдебно производство за участие в организирана престъпна група, създадена с цел извършване на престъпления по чл. 115, чл. 129, чл. 128, чл. 143 от НК – престъпление по чл. 321, ал. 1 и ал. 2 от НК.

Всеки, който разполага с информация за издирваните, може да сигнализира на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана!

Факти.бг припомня, че Радослав Калчев-Черният Роди е сочен за ръководител на варненска престъпна група за мокри поръчки. На пресконференция на МВР беше съобщено, че групата е виновна за убийствата на Борислав Манджуков от 24 март 2014 г. и на семейство Дамянови в столичния квартал „Витоша“ на 8 януари тази година. Ръководителят на престъпната група - Черният Роди, е приел за изпълнение и убийствата, но кой е поръчителят им не беше посочено.

Разбитата варненска банда била в контакт с хваната група за поръчкови убийства в София. Доведената дъщеря на Кулишев Мила Георгиева и нейният син Мартин Георгиев бяха посочени като ръководители на групата. Тарторът на столичната група - Мартин Георгиев, живеел с дъщерята на Радослав Калчев-Роди.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 любител

    2 0 Отговор
    Да ги сложат навсякъде, боклуци мръсни!
  • 2 Иван Николов

    2 0 Отговор
    Те са при братя галеви,брендо,христо бисерови т.н. нали винаги милицията ги предупреждава, че ги търсят за да могат да избягат.Пореден цирк на НМ.
  • 3 Иракли Иракли

    1 0 Отговор
    Мамини душички,сладки и тези майка ги е раждала!
  • 4 аз

    0 0 Отговор
    В тоя първия има нещо криво а?

    Коментиран от #5

  • 5 555

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "аз":

    крастосва окото кривата тиква