Last news in Fakti

25 Февруари, 2015 11:28 1 772 0

ТИР се преобърна в крайпътно дере (Снимки)

  • тир-
  • преобърна-
  • крайпътно-
  • дере
ТИР се преобърна в крайпътно дере (Снимки) - 1
Снимки: tribali.info

ТИР се е обърнал в крайпътно дере и се е размазал в бетонна стена, съобщиха от tribali.info.

Инцидентът е станал в ранните часове на деня на излизане от Враца в посока Мездра.

На ляв завой шофьорът загубил контрол над управлението на тежкотоварната машина. Тя излязла от пътното платно и пропаднала в дерето, след което се забила в бетонната стена на канавка.

Гледката след зверския удар е ужасяваща. Кабината на камиона е буквално смазана, по стъклото има кръв. Изглежда има и разлив на гориво, защото около ТИР-а се носи миризма на нафта.

В момента на мястото има служител на фирма за пътна помощ, който оглежда мястото, за да състави план за измъкване на тежката машина от дерето. Най вероятно пътният участък ще бъде затворен след обяда, докато служителите теглят ТИР-а.

Камионът е управляван от 54-годишен мъж, съобщиха от МБАЛ "Христо Ботев" във Враца. Той е приет в хирургичното отделение на болницата с черепно-мозъчна травма. Опасност за живота му няма.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА