Last news in Fakti

26 Февруари, 2015 14:10 2 110 1

Разкриха наркоферма в село край Монтана

  • разкриха-
  • наркоферма-
  • село-
  • монтана

Криминалистите открили 3 изградени инсталации за отглеждане на растения

Откриха селска къща, превърната във ферма и лаборатория за отглеждане на канабис в монтанското село Дългоделци, съобщиха от МВР.

Разследването стартирало вчера, след като в сектор "Противодействие на криминалната престъпност" е постъпил сигнал за 49-годишен мъж от селото, който отглежда и съхранява наркотични вещества.

След проверка на сигнала е предприето претърсване в дома му, където криминалистите попаднали на 3 изградени инсталации за отглеждане на растения, 50 растения в саксии с различна височина от рода на конопа, които при направения полеви тест реагират на канабис.

Намерени са и голямо количество препарати, торове и научна литература за отглеждането на растението, както и около 200 гр суха тревиста маса, скрита на различни места в дома.

По случая е образувано досъдебно производство, а мъжът е задържан за срок от 24 часа.
Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Джуре

    0 0 Отговор
    "Откриха селска къща, превърната във ферма и лаборатория за отглеждане на канабис... "

    ХахХАХАха Ало журналята джойнта да не е крава че да се гледа във ферма!?!?!