Last news in Fakti

25 Март, 2015 10:47 1 184 0

Откриха нелегален тютюн и ракия в гараж

  • откриха-
  • нелегален-
  • тютюн-
  • ракия-
  • гараж

Намерени са пакети с общо 175 кг. нарязан тютюн и три бидона, пълни със 130 литра ракия

Откриха нелегален тютюн и ракия в гараж - 1
Снимка: АМ

Гараж, превърнат в склад за нелегален тютюн и ракия, откриха в Шумен служителите от отдел „Митническо разузнаване и разследване" на Митница Варна, съобщиха от Агенция „Митници“ (АМ).

При проверка митническите служители установили, че в гаражната клетка, вместо автомобил, са складирани стотици пликове и пакети с общо 175 кг. нарязан тютюн. Само дължимият акциз за открития тютюн е в размер на 26 600 лв.

Освен тютюна, митническите служители са открили в гаража и три бидона, пълни със 130 литра ракия. За нея не са представени документи за заплатен акциз, който е в размер на 572 лв.

Установен е собственикът на гаража. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Митница Варна. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА