28 Март, 2015 15:58 2 284 3

Пуснаха дилър на дрога срещу 700 лв. гаранция

  • дилър-
  • дрога-
  • парична гаранция-
  • полицейска операция

24-годишният бил спипан в ж.к. Надежда-2

24-годишен столичанин е задържан при полицейска операция за противодействие на разпространението на наркотици, проведена от полицаи от Второ районно управление, съобщиха от пресцентъра на МВР.

В хода на акцията, в района на ж.к. „Надежда-2”, служителите на районното управление спрели за проверка автомобил Honda Civic, управляван от 24- годишният С.Л. от София. В автомобила били открити и иззети две полиетиленови сгъвки с растителна маса и розово вещество на бучки и прах. Мъжът бил задържан с полицейска мярка.

При последвали процесуално-следствени действия от дома му били иззети електронна везна, метална кутия с растителна маса, празни самозалепващи се пликчета и розово вещество на бучки и прах. Експертната справка показала, че иззетите вещества са 8,41 грама амфетамин и 27,67 грама марихуана.

При последвалия доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура, 24-годишният мъж e бил привлечен като обвиняем по образуваното досъдебно производство за престъпление по чл. 354а от НК. Към момента спрямо него е наложена мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 700 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BENZ

    0 0 Отговор
    ne sme darjava
  • 2 Румен Янев

    2 0 Отговор
    А защо не го наградихте с орден " стара планина" ???
  • 3 Кобрата

    0 0 Отговор