Last news in Fakti

6 Април, 2015 14:52 1 760 1

Откриха 6500 фалшиви долара

  • откриха-
  • фалшиви-
  • долара

Валутата е открита в пътнически микробус, пътуващ от България за Украйна с шофьор и един пътник

Откриха 6500 фалшиви долара - 1
Снимка: АМ

6500 фалшиви долара откриха митническите служители на ГКПП Дунав мост Русе – Гюргево, съобщиха от Агенция „Митници“ (АМ).

Валутата е открита в пътнически микробус, пътуващ от България за Украйна с шофьор и един пътник.

Двамата са попълнили валутни декларации, сумите в които обаче са се различавали с реално представените. Това е провокирало съмненията на митническите служители, които извършват проверка на микробуса.

При нея митническите служители откриват укрити и недекларирани други 6500 щатски долара, някой от които с повтарящи се номера, което буди съмнение за автентичност на банкнотите.

За случая е уведомен дежурен разследващ митнически инспектор и експерти от Гранична полиция - Русе. Образувано е досъдебно производство. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    0 0 Отговор
    "някои от които с повтарящи се номера, което буди съмнение за автентичност на банкнотите." - това пък буди съмнение за компетентността на журналиста.