Last news in Fakti

8 Април, 2015 13:29 2 967 2

З8 души по стъпките на братя Галеви

  • братя галеви-
  • 38 души-
  • осъдени

Това е бройката на осъдените ефективно от Югоизточна България, които са успели да се укрият от правосъдието през 2014 година

Нови 38 души от Югоизточна България са успели да се укрият от правосъдието през 2014 год. Това са хора, получили ефективна присъда, но успели да избягат преди да влязат в затвора.

Данните съобщи административният ръководител на Апелативен район – Бургас Любомир Петров, цитиран от Gramofona.com.

Статистика на осъдените, успели да се укрият се води от 1993 год. Оттогава средно на година се издирват по 80 до 90 души от Югоизточна България, допълни прокурор Петров.

Няма точен профил на бегълците, но след като са с ефективни присъди, става въпрос за тежки престъпления или такива, извършени в усолвията на опасен рецидив, коментира още държавният обвинител.

Справката за тях е изпратена и в МВР, тъй като е ангажимент на силовото ведомство да ги издири, за да изтърпят наказанията си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 невярващияж

    0 0 Отговор
    Справката за тях е изпратена и в МВР-И те си го преместиха в другия крачол.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "невярващияж":

    А защо когато МВР ги е издирило и предало на съда, той след прочитане на присъдата не е постановил тя да бъде приведена веднага в изпълнение?
    Хайде стига с това МВР, те поне не вземат по 5 бона 13-та заплата!!! Аман от адвокатщина!!!