Last news in Fakti

8 Май, 2015 22:12 2 894 3

Откриха труп на езерото в Пасарел

  • труп-
  • езеро-
  • пасарел


Труп с неустановена самоличност е открит днес в района на езерото в Пасарел, където през март тази година беше намерено тялото на петгодишния Никита Леонтев. Тялото е намерено по време на следствен експеримент по случая с убийството на детето.
От Столичната полиция обясниха за БНР, че в момента се уточнява дали става въпрос за извършено преди време престъпление или за нещастен случай.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 4 Отговор
    Тъп, по-тъп, най-тъп, бгполицай.Нагъл, по-нагъл, най-нагъл, бгполицай. И тия готованци нищо не вършещи искат да се пенсионират на 40години със 20 заплати на куп. Като в същото време получават големи за образованието си заплати не плащат телефони и имат десетки други привилегии и добавки.

    Явно само са дръпнали куфара и дори са си затворили очите да не би да видят нещо дето не трябва. Позор.

    Коментиран от #3

  • 2 Атанаска Васкова

    0 0 Отговор
    Поредният пасарелски плувец от Расия, тези парад правят а тук се избиват като кучета. Защо не е в чемодан само не разбрах?
  • 3 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай хой":

    Как може да обиждаш цяла гилдия, само защото си комплексиран анонимен аутсайдер?! А, май се сещам - ти си един престъпен търтей!!!