Last news in Fakti

28 Юли, 2015 11:43 1 880 1

Мъж намушка братовчед си в гърдите

  • мъж-
  • намушка-
  • братовчед-
  • гърдите

Пострадалият е с опасност за живота

48-годишен мъж се бори за живота си, след като е бил наръган с нож от  братовчед си след скандал, съобщиха от ОДМВР-Враца.

Екшънът се разиграл около 22.30 часа снощи в кръчма в мездренското село Оселна. Кметът Росен Николов сигнализирал в полицията за намушкан местен жител след скандал, съобщиха от tribali.info.

48-годишният Иван Коцев и 58-годишният Иван Недялков се скарали. Скандалът им прераснал в побой, при което по-възрастният мъж извадил нож срещу опонента си. Той го наръгал в областта на гръдния кош, като му нанесъл порезни рани по тялото и шията. Нападателят избягал веднага след това.

На мястото бил изпратен екип от униформени и линейка. Пострадалият е закаран във филиала на центъра за спешна медицинска помощ в Мездра, след което е транспортиран в хирургичното отделение на врачанската болница. Има опасност за живота му, съобщават от полицията.

Малко след инцидента нападателят е заловен от служителите на реда. Той е открит в дома си, като предал на криминалистите дрехите си, по които имало следи от кръв, и сгъваемия нож, с който наръгал Иван Коцев.

Кметът на Оселна Росен Николов разказа, че цялото село е потресено от случая. Пострадалият бил много кротък и безконфликтен човек. Той работел по програмите за заетост. Неговият опонент обаче е добре известен с честите си криминални прояви. Той е лежал няколко пъти в затвора, като веднага след като излезе прави поредното престъпление и го тикват отново зад решетките.

„Надяваме се Иван да се спаси. Раната беше дълбока и е буквално на сантиметър от сърцето му. Извадил е късмет“, коментира Росен Николов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    Тцттц, жалко за човека, дано го осъдят сега този б....к, който го е наръгал и да му дадат поне 10 години затвор.