Last news in Fakti

4 Август, 2015 10:34 1 405 1

Убиха възрастен мъж в Белослав

  • възрастен мъж-
  • убийство-
  • белослав

В дома на мъжа е открита непокътната парична сума

Възрастен мъж от Белослав е бил убит. Сигнал за изчезването на 76-годишния мъж подават служители на социалния патронаж, които не успели да го открият на адреса в понеделник. Домът на стареца бил заключен.

Самотно живеещият е намерен с няколко порезни рани. Смъртта е настъпила от голяма кръвозагуба, е мнението на съдебния лекар, посетил местопроизшествието, информират от Окръжна прокуратура във Варна.

В дома на мъжа е открита непокътната парична сума. Тялото му е предадено за аутопсия.По делото е назначена тройна съдебно-медицинска експертиза. Разпитани са синът и съседи. Предстоят действия по разследването и процесуални действия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДЕРОНИ

    0 0 Отговор
    Абе супер си е в Българията,седиш си дома,убиват те,ограбват те...идеално.