Last news in Fakti

31 Август, 2015 11:44 1 260 1

Неправоспособен шофьор пострада при ПТП

  • неправоспособен-
  • шофьор-
  • птп

Полицаи изясняват причина за възникнал пътен инцидент в село Тимарево. В 10. 17 часа днес е получено съобщение чрез телефон 112 за катастрофа с пострадал в центъра на Тимарево, близо до пощата. Съобщено е, че е затиснат водач на лек автомобил. На място веднага са пристигнали екипи на Спешна помощ, полиция и пожарна.

Медиците успели да извадят 25-годишен водач на лек автомобил BMW със силистренска регистрация и го откарали в МБАЛ- Шумен за оказване на помощ. На място било изяснено, че е неправоспособен. След първоначално събраните данни вероятна причина за инцидента е несъобразена скорост и изпуснат завой, след което немското возило се е забило в дърво.

 Водачът е тестван за алкохол, наличие не е установено. След преглед в МБАЛ- Шумен са установени охлузни рани по главата и счупено ляво плаващо ребро. Оставен е за наблюдение в болничното заведение.

Няма данни за нерегламентирани гонки или състезания в селото.

Автомобилът е собственост на мъж от село Айдемир. Закупен е от Б.А., брат на пострадалия, но не е регистриран в Пътна полиция в законния срок, за което Б.А. ще бъде санкциониран.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    Б.А.,Д.Г.,Крейте им още имената и те затова ще правят така.Нека всички да научат кой е направил това нарушение,и другия път като го видят,че пак кара кола ще се обадят в полицията,а с тези съкращения не се знае кой злоупотребява със закона.И като кара без документ за правоспособност да влиза в затвора ,и да се тълкува като ,,ОПИТ ЗА УБИЙСТВО"по този начин ще се предотвратяват тия карания без книжки.