Last news in Fakti

2 Септември, 2015 11:15 1 415 0

Иззеха 139 стръка канабис

  • иззеха-
  • стръка-
  • канабис

Задържан е един мъж, а други двама са избягали

Иззеха 139 стръка канабис - 1
Снимки: МВР

139 стръка канабис иззеха снощи полицаи, а по случая е задържан 28-годишен мъж от гр. Грамада, съобщиха от ОДМВР-Видин.

Към 20.30 часа служителите на реда предприели проверка в землището на Грамада, на около 8 километра южно от града, в непосредствена близост до река Видбол. Там, в момент на напояване на насаждения, установили трима мъже. Единият от тях — на 28г. е задържан, а другите двама са избягали.

При извършения на мястото оглед е установено, че на площ от около 100 кв.м. са отглеждани 137 стръка конопени растения, с височина от от 50 до 250 см., реагирали на канабис при полевия наркотест. На около 250 метра от мястото е открит паркиран лек автомобил „ВАЗ” с видинска регистрация. В колата са намерени още два стръка канабис с височина 250 см.

28-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. Избягалите от мястото мъже се издирват. Уведомена е Районна прокуратура-Кула. Работата по случая продължава, в РУ-Кула е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА