Last news in Fakti

21 Септември, 2015 12:53 2 995 0

Пико е наркотикът на сезон 2015

  • пико-
  • марихуана-
  • мвр-
  • наркотици
Пико е наркотикът на сезон 2015 - 1
Снимка: МВР

Пикото е наркотикът на сезон 2015 и причината за това е една – действа почти както кокаина, но е три пъти по-евтин, показват анализите от вече отминаващото лято.

Метамфетаминът тонизира, дава прилив на сила, чувство за величие и изостря сетивата. Сърцето работи на тройни обороти, а тези, които го вземат могат да не спят по две-три денонощия, описват запознати дейстието на пикото, съобщава в. "168 часа".

Заедно със синтетиката, изключително оборотна през сезона е марихуаната.

Две неща никой не може да каже за Слънчев бряг – точният брой на туристите, които почиват тук и количеството на изпушена трева, основната група туристи е от 18 до 35 години, ако всеки от тях дръпне поне по една цигара, а тя никога не е само една, се получава колосална цифра, коментира собственик на заведение с 20-годишен опит в комплекса.

Иван И. е от вътрешността на страната и работи като барман в Слънчев бряг. На 2 септември Районият съд в Несебър одобри сключеното между него и прокуратурата споразумение, съгласно което Иван признава, че е спипан с коноп. Това се е случило на 15 август малко след полунощ до общежитие в западната част на курорта.

Понеже количеството е малко - две цигари, и му е за първи път, е освободен от наказателна отговорност и е глобен с 1000 лв.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА