Last news in Fakti

21 Септември, 2011 14:00 1 872 0

Задържаха Кривовратия за крупна кражба от военновременните запаси

  • софия-
  • кражба-
  • военновременните запаси-
  • кривовратия

Издирват съдружника му

Служители на Районно управление “Транспортна полиция” – Мездра към ГД „Криминална полиция” установиха извършителите на кражба на големи количества медни проводници от склад за военно временни запаси, съобщиха от МВР. На 17 септември било получено съобщение от фирма, осигуряваща охраната на обект в района на жп спирка „Струпец”, община Роман, че е констатирана скъсана пломба на едно от помещенията. След извършения оглед било установено, че от склада липсват 1000 килограма меден проводник.
Веднага стартирали оперативно-издирвателните действия, в рамките на които криминалистите влезли в дирите на двама криминално проявени – 30-годишния Н.Н. с прякор Кривовратия от град Червен бряг и Г.М. /27 г./ от село Кунино. Кривовратия е регистриран за кражби, хулиганство, телесна повреда и е осъждан за трансграничен трафик. По-младият мъж също е регистриран и осъждан за кражби и шофиране в нетрезво състояние. Двамата били засечени в пункт за изкупуване на черни и цветни метали в град Червен бряг на 19 септември. Пристигналите на място полицейски екипи заварили товарен автомобил, в който работници качвали задигнатата стока. При незабавно предприетите действия е задържан Кривовратия, а в ИФА-та били открити 810 кг от медния проводник, прикрит с бали сено. Металът и товарния автомобил са иззети.  Кривовратия е задържан под стража за 72 часа. Транспортна полиция издирва съучастника му., който към момента се укрива.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА