29 Септември, 2015 18:33 20 941 3

В Германия откриха жена изчезнала преди 31 години

  • германия-
  • жена-
  • изчезнала
В Германия откриха жена изчезнала преди 31 години - 1
Петра П. през 1980 г.

В Германия откриха жена, която е изчезнала преди 31 години и е била смятана за убита. Полицията дори е открила нейния убиец, като мъжът в крайна сметка си е признал за извършеното престъпление. „Убитата” сама е съобщила на властите, че е жива.

На 11 септември полицията в Дюселдорф получава сигнал за влизане в взлом в жилище. Полицаите с изненада установили, че жената, която е собственик на имота, е 55-годишната Петра П., убита през 1984 г. Следите на тогава 24-годишната студентка Петра безследно изчезват в градчето Брауншвайге. За последен път тя е била видяна, когато отива на зъболекар. Ден след това нейният брат е имал рожден ден, но тя не се появява на тържеството. Полицията започнала издирване, но то не се е увенчало с успех.

Петра я обявяват за убита малко след като е задържан мъж, имащ отношение към убийството на друго момиче. В хода на делото той признава, че е убил и Петра.

Властите са убедени, че 55-годишната жена от Дюселдорф е именно Петра П., която близо три десетилетия е живяла под чуждо име и не е контактувала с близките си. Жената е отказала да бъде оповестено сегашното й име, както и да комуникира с роднините си. Не е съгласна да разкрие и причините за нейното внезапно изчезване.

Според полицията, Петра е планирала изчезването си и е искала близките й да мислят, че с нея нещо се е случило. Няма данни изчезването й да е в резултат на престъпление или оказан от страна на роднини сексуален тормоз. В семейството дори не е имало скандали, заради които тя би могла да избяга.

Съседите на Петра в Дюселдорф са изпаднали в шок, когато са разбрали истината за нея. Те я описват като дружелюбна и отзивчива, но затворена.

Случаят поставя под съмнение работата на службата, която се занимава с регистрацията на граждани. По закон, гражданите на Федералната република, които сменят местожителството си, са длъжни да се регистрират на новото място в срок до 2 седмици след настаняване. В случая изчезналата жена е живяла 31 години без да се регистрира. Как е успяла остава загадка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Коста

    1 0 Отговор
    Като ви цъфнат 3 000 000 "бежанци", тогава ще се чудите, кой кой е. Не че ние ще сме добре, но сме свикнали.
  • 2 ПРОСТОТИЯ

    0 0 Отговор
    Петра я обявяват................................Доста неграмотно...............няма ли редактори!?
  • 3 аз

    0 0 Отговор
    Бая добри са в 'разпитите' тия немски полицаи ;)