12 Октомври, 2015 16:01 916 3

Осъдиха условно мъж за побой на лекари

  • осъдиха-
  • условно-
  • мъж-
  • побой-
  • лекари

Присъдата е постигната след споразумение и не подлежи на обжалване

Районна прокуратура-Хасково постигна осъдителна присъда от 6 месеца лишаване от свобода условно с 3 години изпитателен срок спрямо Станимир Т., на 43 г. от гр. Димитровград, по обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалисти по повод изпълнение на службата им, съобщиха от прокуратурата.

На 14 март 2015 г. в Спешното отделение на МБАЛ-Хасково е приет Станимир Т., който е бил докаран за лечение по спешност с линейка от гр. Димитровград. Причината да постъпи в медицинското заведение е употреба на голямо количество болкоуспокояващи медикаменти. Докато лекарите го преглеждали, пациентът започнал да буйства. Той проявил агресивно поведение, обиждал лекарите и нанесъл удари с ръка на двама от тях. Медиците задействали паник бутон, на който се отзовал патрул на ОД на МВР- Хасково.

По време на разследването са разпитани шестима свидетели, назначени са няколко съдебно-медицински експертизи за телесните повреди. Станимир Т. се е признал за виновен. Присъдата е постигната след споразумение и не подлежи на обжалване.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    В крайна сметка са пръснали хиляди левове на данъкоплатците, за да казат накрая, че са го предупредили да не прави така. Ама ако може, ама да внимава. Преди време поне ухото щяха да му издърпат или няколко зъба. Сега и това няма да отнесе този побойник.
    Новината може да се преименува: Бийте здраво лекарите, няма да ви осъдят, дори да си го признаете!

    Коментиран от #3

  • 2 qqqqqqq

    0 0 Отговор
    Голяма новина!
    Че то в България всеки бие лекари безнаказано.
  • 3 стратокастър

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Е ,Сидеров редовно налага полицай та какво остава за лекари!