Last news in Fakti

12 Октомври, 2015 17:23 1 729 2

16-годишен без книжка помете къща с колата на брат си

  • 16-годишен-
  • без книжка-
  • помете-
  • къща-
  • кола

Млад мъж пък е с опасност за живота, след като е бил прегазен от 22-годишен пиян шофьор

16-годишен младеж помете къща с колата на брат си, съобщиха от ОДМВР-Монтана.

Вчера на телефон 112 е подаден сигнал за пътно-транспортно произшествие в гр. Вършец. На място е установено, че непровоспособно момче на 16 гододини, управлявайки лек автомобил "ВАЗ" с несъобразена скорост, изгубил контрол и се блъснал в ограда на частен дом.

Колата е минала през портата на къщата, блъснала се е във външна тоалетна, бутнала е дърво и се спряла в телена ограда. Минути преди инцидента улицата, по която е преминала е била пълна с деца. По чудо след инцидента няма пострадали.

Момчето е изоставило автомобила и е изчезнало от местопроизшествието. Работата по случая продължава РУ-Вършец.

Млад мъж пък е с опасност за живота, след като е бил прегазен от 22-годишен пиян шофьор, който е избягал след инцидента, съобщиха от полицията.

Вчера в РУ-Лом е получен сигнал за намерен в безпомощно състояние човек. Установено е, че това е 28-годишен мъж от гр. Лом. Той е открит на пътното платно, неадекватен и неконтактен. Пострадалият веднага е транспортиран в МБАЛ-Лом. Пострадалият е с нанесена телесна повреда и опасност за живота. При извършения медицински преглед са установени данни, че той е жертва на пътно-транспортно произшествие. На мястото на инцидента пък са открити следи от ПТП, а именно части от автомобил, сред които и регистрационна табела.

В РУ-Лом се е явил 22-годишен младеж от дунавския град, който заявил, че при управление на лек автомобил "Mazda 626" е блъснал непознато лице. В момент на уплаха е напуснал местопроизшествието и е укрил автомобила.

По първоначални данни произшествието е възникнало в резултат на несъобразена скорост с пътните и атмосферни условия. Установено е, че младежът е управлявал автомобила и под въздействие на алкохол 0,98 промила.

По случая е образувано досъдебно производство. Извършителят е задържан в РУ-Лом за срок от 24 часа.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 автомобилист

    0 0 Отговор
    Тези в Сирия ги бомбардират стрелят постоянно и дават по - малко жертви на ден от колкото изгиват по пътищата на мирна България,кога ще се вразуми този народ.
  • 2 qankov

    0 0 Отговор
    tozi narod 6te se vrazumi samo kogato ima zatvor za takiva kato toq 22 godi6en I tvu za 16 godi6niq sopovanko a ne samo uslovni mi te kato gledat 4e nqma zakoni kak nqma da karat pli I s golemi skorosti q im 6ibni nqkolko godini zatvor I golemi globi I konfiskaziq na kolata vkarai nqkolko takiva piqni piloti v zatvora za nazidanie pak da vidim dali nqma da se zamislqt da karat pili I da blaskat hora vseki boji den 4eta za pregazeni hora kakva e taq darjava