Last news in Fakti

15 Октомври, 2015 14:21 2 348 2

Откриха злато в бельото на румънка

  • откриха-
  • злато-
  • бельо-
  • румънка

При проверка на същия автобус митническите инспектори откриват, че джобовете на млад мъж от Молдова са пълни с над половин килограм контрабандни сребърни накити

Откриха злато в бельото на румънка - 1
Снимка: Агенция Митници

105 броя златни бижута откриха митническите инспектори на Капитан Андреево в бельото на дама с румънско гражданство, съобщиха от Агенция „Митници“.

Жената е пътувала в автобус с румънска регистрация, пътуващ от Турция през България за Румъния. При проверката пред митническите власти пътничката не декларира стоки и валутни ценности. По метода на анализа на риска митническите инспектори извършват личен преглед на младата дама – на 25 г. от Букурещ. В сутиена й са открити 45 чифта обеци, 25 пръстена, 10 медальона, 18 гривни и 7 синджири. Изготвената от вещо лице експертиза доказва, че накитите с общо тегло 365 грама са от 14- каратово злато на обща стойност 19 710  лева.

Откриха злато в бельото на румънка

При проверка на същия автобус митническите инспектори откриват, че джобовете на млад мъж от Молдова са пълни с над половин килограм контрабандни сребърни накити. 73 синджира, 47 медальона, 19 гривни и 3 пръстена с общо тегло 563 грама са били увити в пакета, опаковани с кафяв скоч.

Златните и сребърни бижута са задържани и ще бъдат отнети в полза на държавата. На двамата нарушители са съставени актове за нарушаване на Валутния закон и ще им бъдат наложени глоби от 1000 до 3000 лева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    1 0 Отговор
    По донос е проверката. От стотици автобуси с по 50 души всеки автобус, точно тая румънка като са я гледали , гледали и са се усъмнили.
  • 2 аз

    2 0 Отговор
    Митничаро я е загледал ,че е надарена мадамата и решил да я изцомби,а то било трафик....Тууууу