Last news in Fakti

17 Октомври, 2015 14:17 1 361 0

Откриха образци на бюлетини за изборите

  • откриха-
  • образци-
  • бюлетини-
  • избори

Открити са образци на бюлетини за предстоящия местен вот в село Габарево, съобщиха от ОДМВР-Стара Загора.

Вчера в 10:50 ч., в Участък - Павел баня на РУ-Казанлък е получен сигнал от секретаря на община Павел баня за това, че в кметство в с. Габарево, общ. Павел баня, са установени образци на бюлетини за предстоящия местен вот.

На място е установено, че служителка в кметството на с .Габарево, общ. Павел баня е намерила запечатан бял хартиен плик и след като го е отворила е установила множество образци на бюлетини за предстоящите избори за местна власт.

Извършен е оглед на местопроизшествие, при който са фиксирани 278 бр. образци на бюлетини. Същите са иззети по надлежен ред, след което са проведени разпити на множество свидетели.

Незабавно е уведомена Районна прокуратура - Казанлък.

По случая в РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА