Last news in Fakti

22 Октомври, 2015 13:47 1 069 0

Съдят мераклия подпалил жилище на отхвърлила го жена

  • съдят-
  • мераклия-
  • подпалил-
  • жилище-
  • отхвърлила го-
  • жена

Софийска градска прокуратура /СГП/ внесе в Софийски градски съд /СГС/ обвинителен акт срещу Кирил Кръстев за това, че се опитал да запали жилище, намиращо се в центъра на София. На Кръстев е повдигнато обвинение и за това, че се заканил да убие жена, която била в същото жилище.

На 09.03.2015 г., след употребата на значително количество алкохол, Кръстев решил да запали жилището на своя позната, защото разбрал, че тя не споделя чувствата му и се ядосал. Той отишъл до апартамента, като взел със себе си туба, пълна с бензин.  Полял с него входната врата и я запалил, след което си тръгнал. През това време потърпевшата се намирала вътре в дома си. Нейни съседи видели пламъците и се обадили в пожарната.

Междувременно Кръстев позвънил по телефона на жената и й казал, че жилището, в което се намира, гори, както и че възнамерява да запали и самата нея. 

Дошлите на място пожарникари успели да потушат огъня и да предотвратят разрастването му към другите апартаменти в сградата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА