Last news in Fakti

24 Октомври, 2015 13:52 1 892 2

Бивш затворник спукал далака на съпругата си с ритници, връща се зад решетките

  • полиция-
  • затворник-
  • далак

Майката на пребитата жена разкри преди време на какъв тормоз е подложена дъщеря й

Бивш затворник 1,6 г. след излизането си на свобода се връща отново зад решетките, след като пребил съпругата си от ревност, пише struma.bg.

Антон Скоклев от дупнишкото с. Яхиново се споразумя с прокурора по делото Олга Смилянова и е осъден на 4 г. затвор.

Той се признал за виновен пред съда, че на 26 юли тази година е набил жена си. От жестокия побой майката на двете му деца е със спукан далак. В хирургичното отделение на общинската болница ѝ е извършена животоспасяваща операция, след като далакът ѝ е изваден.

Побойникът е излязъл преди година и половина от затвора в Бобов дол, където излежал присъда от 1 г. и 3 м. за кражба. Новата присъда от 4 г. Скоклев също ще излежи в затвора в Бобов дол при строг режим.

Майката на пребитата жена разкри преди време на какъв тормоз е подложена дъщеря й. След излизането си от затвора Антон Скоклев се нанесъл в наследствена къща на майката на жена му Любима и разполагал с дома, сякаш е негов, а в същото време непрекъснато тормозел и биел съпругата си от ревност. Без причина той я набедявал, че докато бил в затвора, му изневерявала.

В момента Любима и двете й деца, на 6 и 7 г., са под закрилата на неправителствена организация, защитаваща жени, жертви на домашно насилие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    , главата му е за рязане
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Грозно !!!