Last news in Fakti

28 Ноември, 2015 18:47 2 784 2

Мъртвопиян предизвика катастрофа и избяга (Снимки)

  • мъртвопиян-
  • катастрофа-
  • избяга

Инцидентът е станал в Пловдив

Мъртвопиян предизвика тежка катастрофа в Пловдив и избяга, съобщи Plovdiv24.bg. 

Вчера следобед, на кръстовището на булевард "Никола Вапцаров" и улица "Братя Бъкстон" в Пловдив, автомобил "Volkswagen - Polo" излиза от улица без предимство и се блъска в таксиметров автомобил. След това шофьорът на  "Polo"-то e избягал от местопроизшествието с автомобила си.

Свидетели на инцидента стават служители на частната охранителна. Те се обаждат на 112, както и в първо районно и дават описание на виновния за инцидента.

Два автомобила на първо районно и патрулни автомобили на частната охранителна фирма започват издирването на опасния водач. Благодарение на доброто взаимодействие на полицията и частната фирма, извършителят е открит и спрян от патрул на частната фирма в района на SPS.

Охранителите извикали органите на реда, а през това време прекомерно почерпения шофьор заспал зад волана на автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    0 0 Отговор
    ако не е някой залюхан пенсионер, който дори не се оглежда и засича, а след това се сурне с 20 км/ч, то ще е някой пияндурник, който пък да направи още по-големи золуми. Ама такъв заслужава като го намерят, не да го изпратят в изтрезвително ами директно да му отрежат главата и да се обадят на попа да идва да го опява , а ако е помак, на ходжата
  • 2 vasik atanasova

    0 0 Отговор
    заспал зад волна СМЯТАЙ