Last news in Fakti

18 Декември, 2015 11:30 13 767 11

Пиян шофьор се наниза в мантинела

  • катастрофа-
  • наниза-
  • мантинела

Мъжът е задържан

Пиян 26-годишен софиянец се наниза в мантинела, съобщиха от полицията в Шумен.

Малко след 21 часа снощи в дежурната част на областната дирекция бил получен сигнал, че на пътя Силистра- Шумен водач на лек автомобил Mercedes Е 230 е катастрофирал. 

На място веднага е изпратен екип. Установено било, че Г.Б./26г./ от София пътувал по главния път, близо до община Хитрино загубил контрол над лекия автомобил, навлязъл в насрещната лента за движение и се ударил се в крайпътна мантинела. 

Мантинелата преминала през средата на автомобила, водачът продължил да се движи още няколко метра напред, като изкъртил няколко колчета. Г.Б. не е пострадал. 

След тест с дрегер било установено, че е седнал зад волана след употреба на алкохол. 

Тестът с дрегер отчел 1, 99 промила в издишания въздух. Отказал е да даде кръвна проба за анализ. 

Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    0 2 Отговор
    Меркела е голема машина, сече кочетата като луд. А тоя с инициалите е афганистанец, белите не ги крият така.
  • 2 Vasik Atanasova

    3 3 Отговор
    КОЙ ПАЗИ ПИЯНИТЕ А
  • 3 Кобрата

    2 3 Отговор
    За такива хора хич не ми е жал и не проявявам грам съчувствие и разбиране... След като се е накитючил като казак и се е качил да кара, нека да се трепе, но да не убива невинни хора, а той да остава жив и после да изкарват умрелите виновни...Бог да ни пази от такава измет по улиците
  • 4 гмг

    2 0 Отговор
    Сега ще е справедливо да го осъдят да плати ремонта на мантинелата, една солидна глоба, отнемане доживот на книжката и да полежи малко да му се порадват в затвора.

    Коментиран от #11

  • 5 евтим

    0 0 Отговор
    откачалка
  • 6 Тинки Уинки

    0 0 Отговор
    Бате Бойко е прав.... Няма здрава мантинела по магистралите и 2-ро степенните пътища. От такива алкохолни мозъци! Като си решил да пиеш, зарежи колата и пий до посиране ако искаш. После си хващаш такси, или плащаш на познат/приятел да те зарака, и пак ще си по на далавера от колкото да се пребиеш или убиеш някой невинен човек. Но това пинтийско мислене, ще ни заличи от картата на България!
  • 7 новия

    0 0 Отговор
    и аз мисля същото като гмг
  • 8 дд

    0 0 Отговор
    Глупак с Мерцедес-класика !!!
  • 9 Чачук

    0 1 Отговор
    Докога ще четем инициали,напишете име,презиме и фамилия та всички отварящи сайта да знаят за кого става дума.А то иначе прилича на вица за кратката българска азбука-АБВГЗХУЯ.
  • 10 бай Иван

    0 0 Отговор
    Тези мантинели са изключително опасни. Там трябва да със е бетонни панели.
  • 11 PlimP

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "гмг":

    4, пич, престара се малко, а да го кастрират не искаш ли, дане те хванат и теб в крачка утре, че ще запееш друга песен, само не ми казвай , че спазваш всички правила и караш супер, турбо безупречно :D:D:D