Last news in Fakti

30 Декември, 2015 13:54 1 574 0

Задържаха син убил баща си

  • задържаха-
  • син-
  • убил-
  • баща

Разследването на убийството продължава

Задържаха син убил баща си - 1

Задържаха син убил баща си, съобщиха от прокуратурата.

Семеен скандал на 23 декември 2015 г. в Монтана завършил със смърт. След получен сигнал на телефон 112 полицията открила в жилището комплекс „Пъстрина“ трупа на 64-годишен мъж. По тялото на убития са констатирани множество следи от удари. Събраните доказателства сочат като извършител на убийството сина на жертвата.

В Районно управление-Монтана е образувано досъдебно производство. С Постановление на прокурор при Окръжна прокуратура-Монтана синът е привлечен като обвиняем за извършено от него престъпление. Внесено е искане в Окръжен съд-Монтана за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“. С Определение от 27 декември 2015 година съдът е задържал обвиняемия.

По предварителни данни свадата е предизвикана от бащата, нахвърлил се с юмруци върху сина си, който на свой ред отвърнал на ударите и е причинил смъртта на родителя. Обвиняемият няма криминални прояви. От първоначалните разпити на свидетелите се изяснява, че починалият системно е тормозел близките си.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, разпитани са множество свидетели, назначена е съдебномедицинска експертиза. Разследването на убийството продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА