Last news in Fakti

23 Януари, 2016 16:37 2 092 0

Разобличиха автора на инсцениран грабеж

  • исцениран-
  • грабеж-
  • разобличиха

Това е пореден случай на разкрито инсценирано престъпление

За броени часове криминалистите от ОДМВР-Враца разобличиха автора на инсцениран грабеж, събщиха от МВР. Това е пореден случай на разкрито инсценирано престъпление.

Разследващите работили по сигнал, постъпил в полицията вчера сутринта, около 7 часа. 36 – годишен мъж се оплакал, че в жк. “Дъбника“ между 7 и 10 блок бил нападнат от двама непознати, които го съборили на земята и отнели мъжка чанта с пари и връзки с ключове.

По случая било образувано досъдебно производство.

Веднага са предприети комплекс от оперативно–издирвателни действия, в рамките на които криминалистите работиха и за инсценирано престъпление. Не след дълго точно тази версия се потвърди - при разпит на 36-годишния мъж, той си признал, че предния ден похарчил парите и инсценирал грабежа, за да се оправдае пред работодателите си.

Материалите ще бъдат докладвани в прокуратурата.
Това е пореден случай на разкрито инсценирано престъпление, след няколко подобни такива в София.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА