3 Февруари, 2016 16:09 1 612 1

Запалиха кола на прокурор

  • запалиха-
  • кола-
  • прокурор

Запалиха личния автомобил на прокурор от Пазарджик, съобщиха от прокуратурата. Лекият автомобил на прокурор Васка Наскова, марка  Ford Cougar, произведен през 1999 г., е бил паркиран пред жилищен блок в гр. Пазарджик, където тя живее.

Съседи са подали сигнал на тел. 112. На място е пристигнал екип на пожарната и оперативно-следствена група. Нанесени са материални щети. По случая е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. Делото се наблюдава от Окръжна прокуратура - Пазарджик. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария Димитрова

    0 0 Отговор
    В държавата ни е пълно безхаберие и хаос. Един убил някой си умишлено-пробация, друг избягал след дългогодишна присъда-иди го търси, друг пребил възрастни хора за 8лв - не са моите родители, друг пък кмет например притежава 20 000 дка и ги е купил с келавата си кметска заплата,"която не е вземал от години"... мога да изброявам и още и още...... И в края на краищата- "Бог високо, цар, прокурор, съдии, мин. председател, министри, МВР и отговорни институции далеко......"Събудете се бе хора, всяко събитие, всяка смърт или осакатяване на хора, всяка подпалена кола, независимо чия е, говори, че ни гори чергата и може да ни изпепели до основи.