Last news in Fakti

12 Март, 2016 14:55 3 237 3

Разбиха мрежи с български проститутки във Франция

  • франция-
  • проститутки-
  • българия-
  • румъния-
  • полиция

Тридесет млади жени от Румъния и България са били заставени да проституират

Френските власти разбиха три мрежи за проститутки, действащи между градовете Авиньон и Ним, съобщи френският информационен сайт "Франс блю".

Тридесет млади жени от Румъния и България са били заставени да проституират. Денем те работели по пътя за Баньол, а нощем в Ним или около стените на Авиньон.

Момичетата били жертва на "физическо насилие, заплахи с оръжие и нападения" от техните сводници, а семействата им в Румъния и България били заплашвани.

Мрежите били ръководени от двама българи и един французин, които излежават присъди в затворите в Безие, Ним и Понте.

Парите от проституцията били изпращани в двете балкански държави.

Още във вторник следователите са извършили 14 ареста. Според френските медии, арести е имало и в Румъния и България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чукча

    0 1 Отговор
    Миленче,това че проститутките са от България не означава че са българки,а че са български гражданки.Разликата е много голяма и следващият път като пишеш нещо подобно го имай предвид.
  • 2 не четеш

    0 0 Отговор
    НИКЪДЕ в текста не пише "българки", пише "от България" и "български", т.е, жени, от България.... а вече какъв е етонът им е отделен въпрос!
  • 3 Българин

    1 0 Отговор
    Като човек, живял във Франция,мога да ви кажа че има и много българки,а не само циганки. Да не говорим ,че съм виждал травестити да проституират на крайбрежната улица и се возеха с Венто с ловешки номера и си бяха чисти българи.