Last news in Fakti

24 Март, 2016 10:57 1 576 1

Задържаха мъж и жена, търгували незаконно с цветни метали

  • задържаха-
  • мъж-
  • жена-
  • търгували-
  • незаконно-
  • цветни метали

От дома им са иззети и дебитни карти на други лица заедно с ПИН-кодове, златни накити с тегло над 200 грама, както и множество разписки за заложено злато в различни заложни къщи

Задържаха мъж и жена, търгували незаконно с цветни метали - 1

Задържаха мъж и жена за нерегламентирана от закона търговия с черни и цветни метали, съобщиха от МВР.

Специализирана полицейска операция е проведена вчера на територията на бургаския кв. „Победа“. В съвместните действия са участвали служители на отдел „Икономическа полиция“, на сектор „Специализирани полицейски сили“ и криминолози.

В хода на акцията полицаите извършили проверка в частен дом, обитаван от 30-годишна жена и 32-годишен мъж и двамата криминално проявени, жители на Бургас. В жилището са открити множество черни и цветни метали, електронни кантари, както и водена тетрадка със записки относно данни за изкупуваните метали и платени суми. На двамата е съставен констативен протокол за извършваната нерегламентирана дейност с черни и цветни метали.

От дома на мъжа и жената са иззети и дебитни карти на други лица заедно с ПИН-кодове, златни накити с тегло над 200 грама, както и множество разписки за заложено злато в различни заложни къщи на територията на Бургас.

По случая е образувано досъдебно производство. Действията на разследващите продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Найден

    0 0 Отговор
    Каква операция сте провели бе смешници . Чудите се как да си оправдаете заплатите като този случай . Закопчали някви клошари , а в бюлетина пишат че разбили организирана престъпна група . Долни паразити . А истинските престъпници никой не ги закача . Да не говорим че партийната мафия и групировките около нея имат протекция от полиция и ДАНС .