Last news in Fakti

3 Май, 2016 11:57 2 334 0

Задържаха служител на "Пътна полиция" за кражба и подкуп

  • задържаха-
  • служител-
  • пътна полиция-
  • кражба-
  • подкуп

Мъжът предложил на полицаи 200 лева, за да не го арестуват

Задържаха служител на "Пътна полиция" за кражба и подкуп - 1

С постановление на прокурор от Софийска градска прокуратура (СГП) са задържани за срок до 72 часа двама мъже – В. Асенов и И. Илиев, които през нощта на 2 май 2016 г., са били спрени от полицаи от 09 РУ – СДВР след кражба на цигари от магазин в столичния квартал „Люлин”.

Асенов - служител на „Пътна полиция”, е предложил на полицаите подкуп от 200 лв., за да не бъдат арестувани двамата.

Около 4 ч. на 2 май 2016 г. в столичната полиция е получен сигнал за двама мъже, които изнасят вещи от голям хранителен магазин в ж.к. „Люлин”. Към мястото са насочени патрули от Девето РУ-СДВР, организирани са и действия за издирване и залавяне на извършителите.

В района е спрян лек автомобил „Ford Focus“. Колата шофирал 39-годишен мъж, придружаван от 36-годишен мъж, който представил на полицаите карта на служител на МВР и предложил на проверяващия екип сумата от 200 лева, за да ги освободят.

При проверката на автомобила е намерен чувал с голям брой кутии различни марки цигари. Осъществени са процесуално-следствени действия – претърсване и изземване. Двамата мъже – В. Асенов и И. Илиев, са привлечени в качеството си на обвиняеми.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА