Last news in Fakti

30 Юни, 2016 13:33 1 499 2

Задържаха бивш полицейски шеф за трафик на бежанци

  • полицейски-
  • шеф-
  • бежанци

В района на село Стайчовци са заловени 25 чужди граждани от арабски произход

Задържаха бивш полицейски шеф за трафик на бежанци - 1

Задържаха за 72 часа бившият началник на Криминалната полиция в Трън по подозрение в трафик на бежанци, съобщиха от ОДМВР-Перник.

На 28 юли в полицията е получен сигнал от служители на Граничното полицейско управление в Трън, че около 20:20 ч. опитали да проверят автомобил марка "Toyota - Land Cruiser", водачът на който не се подчинил и избягал.

Това се случило в района на с. Вукан. "Toyota“-та отпрашила към с. Стайчовци.

По-късно граничните полицаи открили в с. Стайчовци 25 чужди граждани от арабски произход - 8 мъже, 5 жени и 12 деца.

В брезнишкото с. Ноевци органите на реда задържали автомобила, управляван от 36-годишният мъж от Трън, който е бивш началник на полицията.

Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    0 0 Отговор
    А така ,стана тя....вчера бивш полицай гръмнат,днес бивш полицай заподозрян,какво става в тая държава бе хора?Как ги избирате тия за полицаи??На времето като се избереше един човек за полицай то той до като си отиде от тоя свят си оставаше полицай,той милееше за народ и Родина,и беше готов да даде живота си за тях,и да ги защити.Какво е туй сега?Тука е едно от липсващите звена по веригата.В семействата и в училищата никой не споменава какво значи да обичаш Родината си,да милееш за народа си,за да живееш спокоен живот,за да отглеждаш спокойно децата си,да растат свободно и без заплаха в Родината ти.Сега разчитаме на друг да ни пази/НАТО/,защо ни е армия ,,всичко българско и родно,,любя тача и ПИЛЕЯ,стана сегашния девиз.Докато продължаваме все в тоя дух ще забравим,че сме БЪЛГАРИ.И ще повторя думите на Паисий,,поради що се срамуваш да се наречеш БЪЛГАРИН"Няма е любовта на хората към българщината,защото от 1989г насам много безродници управляваха България и направиха всичко възможно да опозорят всичко българско.Господ да ги съди тия дето разсипват България.
  • 2 toma por kulo

    0 0 Отговор
    vseki koito moje se bori za kokala q mitni4ar4e q polizai4e ot koito ni6to drugo ne stava to v poliziqta I pri mitni4arite tazi profesiq e nasletstvena