21 Август, 2016 02:45 13 952 1

Беглец, маскиран като старец, не успя да заблуди полицията в САЩ

  • сащ-
  • беглец-
  • маскировка-
  • дегизировка-
  • полиция

Издирваният наркодилър мислел, че ще се измъкне

Беглец, маскиран като старец, не успя да заблуди полицията в САЩ - 1

Полицейски служители в САЩ спипаха издирван беглец, който, дегизиран като възрастен мъж, смятал, че ще се изплъзне за пореден път на закона, пише "New York Daily News.

Въпреки сложната дегизировка, 31-годишният мъж, издирван за наркотрафик, бил разпознат и задържан от полицията в петък, в щата Масачузетс, се казва в съобщение на федералните прокурори.

Служителите на реда наобиколили къща в Южен Ярмут, щата Масачузец и наредили на  Шон "Шиз" Милър да излезе и да се предаде.

Той излязъл навън, но под прикритие. Хитрата маскировка обаче, не проработила. Полицията бързо осъзнала, че възрастният господин всъщност е издирваният беглец, нахлузил зловеща и шокиращо реалистична маска на старец. 

Милър се укрива от април, когато са му били повдигнати обвинения за трафик на хероин.

Когато полицаите претърсили къщата в Южна Ярмут, те открили две заредени оръжия, скрити в кош за пране, както и почти 30 000 долара в брой.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ ГАН4О

    1 0 Отговор
    Поредния американски идиот