Last news in Fakti

5 Октомври, 2016 23:46 2 116 0

Руски бизнесмени заподозрени за педофилия в България

  • българия-
  • русия-
  • педофилия

Четирима руснаци са създали търговска фирма с цел организиране на почивка и обучение на малолетни и непълнолетни лица, както на територията на Русия, така и зад граница. Те са придружавали децата в съответните държави, където и са извършвали престъпленията, съобщава Следственият комитет на Руската федерация. Сред държавите е и България, както и САЩ, Испания и Китай.

„Следствените органи са събрали неоспорими доказателства срещу двама от бизнесмените, които вече са предадени на съдебните органи. Срещу другите двама все още се водят следствени действия” се уточнява в съобщение, публикувано на страницата на Следствения комитет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА