Last news in Fakti

18 Октомври, 2016 12:00 1 038 0

Осъдиха 45-годишен мъж блудствал с малолетна

  • мъж-
  • блудствал-
  • малолетна
Осъдиха 45-годишен мъж блудствал с малолетна - 1

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Мадан е осъден 45-годишен мъж, за  това, че извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на ненавършило 14-годишна възраст момиче.

Мъжът е признат за виновен за това, че на 3 септември 2014 г. е блудствал с 13-годишно момиче в гр. Рудозем в апартамента си, след като заключил входната врата. Детето е уведомило близките си и е бил подаден сигнал в полицията.

45-годишният мъж е признал изцяло повдигнатото му обвинение от Районна прокуратура-Мадан. Делото се е гледало по съкратеното съдебно следствие, поради което Районен съд-Мадан е определил на извършителя наказание „лишаване от свобода“  за срок от 16 месеца условно, което е отложено за изпитателен срок от 4 години.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА