Last news in Fakti

30 Октомври, 2011 13:37 2 797 1

42 хероин заловиха антимафиоти

  • хероин-
  • мвр
42 хероин заловиха антимафиоти - 1
Снимка: МВР

Организирана престъпна група, занимаваща се с контрабанда на хероин, бе неутрализирана вчера при специализирана операция по линия на международния наркотрафик. Реализацията е на служители от отдел БОП-Пловдив при ГДБОП със съдействието на колегите им от сектор БОП-Русе и ОДМВР-Пловдив, съобщиха от МВР.

Около 17 часа на ГКПП „Дунав мост” при щателна проверка на лек автомобил „БМВ Х 5”, координирана със служители на митницата и гранична полиция, са били открити 54 пакета хероин с общо тегло 42 килограма. Пакетите били укрити в предните калници на колата. На място са задържани собственикът на „БМВ”-то - К.И./44 г./ и 19-годишната му дъщеря И.И. от Карлово. По същото време в Карлово са заловени и останалите членове на групата – Т.А./52 г./, осъждан за кражби, обсебвания и измами, и Д.С./30 г./. Там били извършени обиски на три адреса и в два автомобила.

По време на операцията, освен намерения наркотик, антимафиотите са иззели общо 1050 евро, множество мобилни телефони, ползвани от членовете на групата, компютърна конфигурация, джип „БМВ Х5” и лек автомобил „Фолксваген Пасат”, в който е намерен огнепроводен шнур.

Работата по случая продължават служители от отдел БОП – Пловдив и Окръжна прокуратура – Пловдив, със съдействието на Областната дирекция на МВР – Пловдив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Максито

    0 0 Отговор
    "Малкоса"