Last news in Fakti

11 Ноември, 2011 12:00 4 281 1

Оранжерия за отглеждане на марихуана откриха в Ямбол

  • оранжерия-
  • марихуана-
  • ямбол-
  • апартамент

Тя била изградена в къща, собственост на 30-годишен местен жител

Оранжерия за отглеждане на марихуана откриха в Ямбол - 1
Снимка МВР

Спецакцията е проведена вчера на територията на Ямбол. Антимафиотите претърсили два имота, собственост на семейството на 30-годишния И.И. В единия от тях те попаднали на модерно оборудвана оранжерия за  отглеждане на канабис. Част от помещението било изолирано с алуминиево фолио и обзаведено с техника за отопление, вентилация, осветление, датчици за влажност и температура. В оранжерията била изградена и система за капково напояване с водни помпи, филтри и вани. В една от ваните имало 23 саксии с растения в начален стадий на растеж, които при наркотеста са реагирали положително за марихуана. Открит е и обособен кът за изсушаване на готовата продукция, преграден и оборудван с кварцови лампи, аспирираща система и датчици.
При последвалото претърсване на апартамент на ул. „Преслав” са открити и иззети 70 кутии от цигари, които били пълни с различни количества канабисови семена. Във всяка от кутиите има етикет с информация за семената.
Собственикът на оранжерията е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР. Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Продавам ракия

    0 0 Отговор
    Ха хаа, тапаци. Семената не са противозаконни, а малките растения нямат наличие на активното вещество канабинол
    Не са улучили момента