Last news in Fakti

24 Март, 2017 15:37 1 132 1

Арестуваха турски гражданин, укривал се в България

  • турски гражданин-
  • укривал се-
  • българия

Полицията арестува 34-годишен турски граждани, който се е укривал в България. Според данните той е обявен за издирване на територията на Турция за извършено престъпление.

В четвъртък около 16.00 часа в пазарджишкото село Алекоконстантиново за рутинна проверка е спрян джип с турска регистрация. В превозното средство са установени двама турски граждани.

40-годишният шофьор е законно пребиваващ на територията на България. При проверката другият мъж е предоставил турска лична карта, издадена на друг човек - мъж на 36 години. Полицията установява измамата и задържа турският гражданин.

Той е арестуван за срок до 24 часа за използването на чужд документ и за установяване на действителната му самоличност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Константин-Ром

    1 2 Отговор
    Ер Доган нарочно пуска за издирване турски граждани за някакви измислени престъпления.Истината е че само по тази схема може да си върне противниците в Турция с цел да ги истезава ,издевателства и осъди с най дългите присъди (ако оцелеят)до някакво решение на Турския Съд.Всички държави в които се намират турски граждани не трябва да ги връщат при Ер Доган защото там в Турция живота им виси на косъм.