Last news in Fakti

28 Март, 2017 19:27 1 156 2

Условна присъда за румънката, блъснала Боян Петров

  • боян петров-
  • румънка-
  • условна-
  • присъда

Наказанието ѝ е една година лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок

Условна присъда за румънката, блъснала Боян Петров - 1

Румънката Ана Фечея, която през лятото на 2016 година блъсна с автомобила си алпиниста Боян Петров и еколога Андрей Ковачев, получи условна присъда, информира "Нова телевизия".

Младата жена е сключила споразумение с прокуратурата, което е одобрено от Районния съд в Благоевград.

Наказанието ѝ е една година лишаване от свобода с 3-годишен изпитателен срок. Съдът реши да ѝ отнеме правото да шофира за две години и половина.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 виж

    3 0 Отговор
    Съмнявам се че ако аналогично това се беше случило в Румъния присъдата щеше да е такава - условна !!! Таиз за една бройка не ги уби ! Румънците кара,т като кретени из България, който не вярва да иде в Кресненското ей сега като почне сезона и да се убеди сам, а полицията само ги наблюдава безучастно !?
  • 2 БАЙ МИЛЕ

    2 0 Отговор
    АКО БОЯН БЕШЕ Я БЛЪСНАЛ В РУМЪНИЯ......ДАЛИ ЩЯХА ДА МУ ДАДАТ УСЛОВНА.....?