Last news in Fakti

4 Април, 2017 14:34 6 044 7

Домакиня спипа крадец в дома си, преби го!

  • домакиня-
  • хвана-
  • крадец

Жена от Монтана не се уплаши от крадец, нахлул посред бял ден в дома й. Озовала се лице в лице с апаша, тя се нахвърлила с нокти върху него. Малко по-късно, още докато бил в ръцете на стопанката, престъпникът е бил задържан от пристигнали полицаи, съобщава "Труд".

Схватката се разразила малко преди 12 часа по обед в понеделник в къща в квартал „Парта”.

Крадец, издебнал отсъствието на собственичката през деня, се вмъкнал в дома и задигнал два часовника, два пръстена и намерените в стаите 1,10 лева.

Апашът тръгнал да се измъква, но се сблъскал с прибиращата се стопанка – 48 годишната Светлана А. Вместо да се уплаши обаче, жената се ядосала, скочила върху обирджията и започнала люта битка с него, за да си върне вещите.

На крадеца се наложило да даде сериозен отпор на разярената стопанка, за да задържи плячката. Междувременно минаващи по улицата съседи чули виковете от къщата и подали сигнал на тел. 112. Пристигналият полицейски патрул бързо спипал стреснатия от женския бой крадец – 24 годишният Камен Г. от Враца.

Оказало се, че младежът е криминално проявен със 78 заявителски материали за кражби във Враца. Срещу него е имало 12 дела, по които е осъждан и е лежал три години в затвора.

Смелата монтанчанка работи като организатор производство в транспортна фирма. По случая е образувано бързо производство за грабеж, апаша го грозят от 3 до 10 години затвор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Име (като гост):

    30 2 Отговор
    ....апаша го грозят от 3 до 10 години затвор........глупости, грози го поредната висяща присъда и пак да обира.
  • 2 Аззззззз

    26 0 Отговор
    "78 заявителски материали и 12 дела". Какво прави изобщо на свобода?
  • 3 Хорх

    10 2 Отговор
    Пуснете го. Ще се оправи момчето. Само малко бой ме трябвало.
  • 4 Финдли

    16 0 Отговор
    На 24 години,78 заявени кражби,осъждан по 12 дела,лежал 3 години и е свободен.Кой казва,че ни е бавно правосъдието?
  • 5 БАЙ МИЛЕ

    13 0 Отговор
    ХАК МУ Е.....
    ДА БЕШЕ МУ ТРЯСНАЛА ЕДНА ЛОПАТА В ЧУТУРАТА.....
    ЕФЕКТА ЩЕШЕ ДА Е ПО ГОЛЯМ И БОЛЕЗНЕН....
  • 6 гоги

    9 0 Отговор
    Да внимава домакинята да не излезе виновна че е пребила престъпника и да осъдят нея за побой и да лежи в затвора което е по-вероятно
  • 7 Охо-бохо

    5 0 Отговор
    Ия то момчето влезнало да се скрие от дъждове на сухо и така 78 пъти.