Last news in Fakti

6 Април, 2017 09:05 1 162 1

Гладен бандит опря пистолет в разносвач, за да открадне храна

  • бандит-
  • пистолет-
  • храна

30-годишен бургазлия бе задържан, след като опря пистолет в гърдите на разносвач на хамбургери, за да вземе храната, а след това се опита да избяга от полицаите

На 05.04.т.г. около 12.00 ч. в Пето Районно управление - Бургас е получено съобщение от двама служители във фирма за доставка на хамбургери за това, че на 03/04.04.т.г. получили адрес за доставка в бургаския комплекс „Перла”. Пристигайки на място единия от служителите – 23 годишен бургазлия, слязъл за да изпълни поръчката, но на първия етаж е посрещнат от криминално проявения И.Н., 30 годишен от Бургас.

Клиентът посегнал да вземе храната без да я заплати, като срещайки категорични отказ на служителя, извадил пистолет и го опрял в гърдите му.

След получаване на сигнала за извършения въоръжен грабеж служителите от Пето Районно управление – Бургас извършили множество оперативно- издирвателни мероприятия, като констатирали, че И.Н. се намира на домашния си адрес – бл. 39 в ж.к. „Лазур”.

Въпреки многократните опити 30 годишния мъж отказал да отвори входната врата и да съдейства на полицията, като започнал да обижда служителите.

Тогава на място са изпратени служители от сектор „Специализирани полицейски сили”, които нахлули в жилището. Криминално проявеният обаче изхвърлил пистолет през терасата си и направил опит да избяга, прехвърляйки се в балкона на съседния апартамент.

И.Н. е задържан и отведен в Пето Районно управление – Бургас.

Изхвърленото оръжие е намерено и иззето, като предстои уточняването на вида му.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на И.Н. продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    7 0 Отговор
    Ми да си продаде пищова и да си купи баничка. Не е бил гладен, просто се чувства безнаказан и си мисли, че всичко му е позволено. За жалост донякъде е прав. Следващия път ще счупи врата на някое дете, за да вземе сладоледа му, щот му се яде сладолед. Ако е прокурорско дете ще го осъдят, но ако не е.... пак на улицата да дебне следващата жертва от "стадото".