24 Април, 2017 10:09 3 023 0

Хванаха извършителя на жестоко убийство в Етрополе

  • етрополе-
  • убийство-
  • убиец-
  • заловен

От 10 до 20 години затвор чакат убиеца

Хванаха извършителя на жестоко убийство в Етрополе - 1

Убиецът на 49-годишен мъж е заловен от полицията, опитвайки се да избяга. Това информираха от Окружната прокуратура в София. Трупът на жертвата от Етрополе е е изхвърлен в река Малък Искър, а самото убийство е извършено в нощта на 21 срещу 22 април.

Хванатият е съгражданин на убития и също е на 49 години. Повдигнато му е обвинение за умишлено убийство. По закон наказанието за това престъпление е от 10 до 20 години "лишаване от свобода".

Софийска окръжна прокуратура ще внесе искане в съда за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемия. Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА