Last news in Fakti

27 Април, 2017 09:39 2 793 6

Нагла кражба на детска количка от мол (ВИДЕО)

  • кражба-
  • детска количка-
  • сердика център
Нагла кражба на детска количка от мол (ВИДЕО) - 1

Нагла кражба на скъпа детска количка е извършена от магазина на "Хиполенд" в мол Сердика в София. Крадците са заснети от камерите, а от магазина молят за помощ.

Двойката влиза поотделно в магазина на "Хиполенд". Първо жената, возеща дете в скъпа детска количка. Малко след това влиза и мъжът, с чанта с покупки от друг магазин в мола.

Около половин час двамата обикалят из бебешкия сектор, симулирайки, че избират за детето друга бебешка количка.

След това от магазина излиза първи мъжът с детето в тяхната си количка, а след около десетина минути – и жената, с откраднатата от магазина количка, чиято стойност е 700 лв. и с чантата с покупките на мъжа в нея, за заблуда, че количката е нейна собствена.

Кражбата е извършена от мъж и жена, които според разследващите са рецидивисти. Срещу тях имало жалби и от други големи и скъпи магазини в търговския център, от които са откраднали много скъпи артикули - яке за 7500лв., скъпи спортни артикули от голям спортен магазин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 вес

    1 0 Отговор
    От магазина молят за помощ от какво естество? Нали се знае кои са извършителите
  • 2 гост

    2 1 Отговор
    Като гледам видеото...крадлата ми прилича на ,,българка" ?
  • 3 Vasik Atanasova

    2 2 Отговор
    ТОВА СА ЦИГАНИ
    ВИЖДА СЕ ДОБРЕ
    И КАК МОЖЕ ТАКИВА ТЪПИ НОМЕРА
    СЛОЖЕТЕ СИ БАРКОДОВЕ АЛАРМИ
    И ЧОВЕК НА ВХОДА ОЩЕ ПО ДОБРЕ
  • 4 куку пипе

    5 0 Отговор
    Били откраднали бебешка количка за 700лв. и яке за 7500лв??? И кое прави тия стоки толкова скъпи. Реално погледнато материалите използвани за количката не могат да надвишат в никакъв случай сумата от 100лв, а и като сложим и труда вложен в направата й, то тази количка няма как да струва реално повече от 200лв. Каква е тая печалба от 500лв. на бройка? А пък да не говорим за якето, което не струва повече от 50лв, а му искат 7500лв...

    Коментиран от #5

  • 5 qqqqq

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "куку пипе":

    Кожата на якето е от п--ка, няма изтъркване.
  • 6 Браво

    0 0 Отговор
    Отивайте в Германия да крадете със сигурност имате добро бъдеще