Last news in Fakti

6 Май, 2017 15:09 2 157 0

15-годишен наръга и прати млад мъж в болница

  • наръга-
  • 15-годишен-
  • владая-
  • спирка-
  • болница-
  • мърчаево

Инцидентът е станал в района на автобусна спирка по линията Владая-Мърчаево

15-годишен наръга и прати млад мъж в болница - 1
Снимка: Архив

21-годишен мъж е в болница след спор с 15-годишен тийнейджър. Минути след 19 ч. вчера в полицията в София е получен сигнал за мъж с прободна рана в района на автобусна спирка по линията Владая-Мърчаево, информират властите.

Младежът е откаран за оказване на спешна помощ, настанен е за лечение, няма опасност за живота му. Установена е самоличността му - 21-годишен от Владая. Изпратените на мястото на инцидента служители разбрали, че той е ранен след спор, възникнал между приятелите му и по-младо момче.

Участниците в спречкването са установени. Показания в полицията е дал 15-годишен, заподозрян като извършител. По случая е образувано следствено дело. Продължава работата за изясняване на обстоятелствата около инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА