Last news in Fakti

15 Май, 2017 12:44 1 961 1

Момче е с черепна травма, пребито от съученици

  • момче-
  • бой-
  • травма-
  • череп
Момче е с черепна травма, пребито от съученици - 1

Ученик е приет в болница с черепна травма, след като е бил пребит пред училище в Сливен, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът е постъпил в полицията в петък около 10.30 часа от Центъра за спешна медицинска помощ.

Криминалистите са установили, че малко по-рано две 14-годишни момчета от село Тополчане са пребили ученик от по-горен клас в тяхното училище. Боят е станал в близост до сградата на учебното заведение.

Пребитото момче е прието в сливенската болница с черепна травма. По случая е образувано досъдебно производство, като разследването продължава.

В началото на май 14-годишният Радослав Димитров почина в часа по биология в Основно училище "Христо Ботев" в Славяново, след като съученикът му и негов братовчед Тонимир го нападнал и ударил няколко пъти. Момчетата седели на един чин, но от години между тях имало конфликт.

Тонимир бе задържан за 24 часа след смъртта на братовчед си Радослав, но след това бе освободен от ареста и не му е повдигнато обвинение. Прокуратурата продължава разследването, което е за смърт по непредпазливост, вследствие на нанесена умишлено телесна повреда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666

    9 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тонимир бе задържан за 24 часа след смъртта на братовчед си Радослав, но след това бе освободен от ареста и не му е повдигнато обвинение.

    Да не се чудите, защо подобни случаи зачестяват. Ако изхвърля някой от 18-я етаж на някой блок, аз ли ще съм виновен за смъртта му, или гравитацията? Според родните ни съд и прокуратура - виновна е само и единствено гравитацията.