Last news in Fakti

19 Май, 2017 13:07 4 736 3

В Гърция заловиха българи – наркобосове (СНИМКИ)

  • гърция-
  • дрога-
  • хероин-
  • канабис
В Гърция заловиха българи – наркобосове (СНИМКИ) - 1
Снимки: Полицията на Гърция

Двама българи са задържани от полицията в Серес. Те са обвинени, че са организирали и ръководели стройна мрежа за трафик и разпространение на наркотици. Това разкриват гръцките медии.

Двамата българи са внасяли дрогата основно от родината си. В Серес е бил базата им, където наркотиците се пакетирали по дози. Оттам те тръгвали към Солун, Атина и другите основни градове.

В Гърция заловиха българи – наркобосове (СНИМКИ)

Освен хероин и хашиш полицията е заловила оръжие и боеприпаси, сред които автомат Калашников и пистолети.

В Гърция заловиха българи – наркобосове (СНИМКИ)

За разпространение на наркотичните вещества са задържани 14 гърци. Тяхната дейност е достигнала дори до остров Крит. Мрежата за трафик и разпространение на наркотици е действала почти година.

В Гърция заловиха българи – наркобосове (СНИМКИ)

Задържаните са на възраст между 32 и 55 години. Те са ползвали „служебни телефони“ с предплатени карти. Полицията е открила огромно количество евро. В квартира в Солун са открити дози хероин от над 2 кг. Така и създадена оранжерия за отглеждане на канабис. Там полицията е открила 50 растения, които се отглеждали при изключителни условия.

В Гърция заловиха българи – наркобосове (СНИМКИ)

Резултатът от полицейската акция е: близо 3, 466 кг хероин, 36,6 гр. кокаин, 502.6 гр. метадон , 367.9 гр. канабис, 8,8 грама амфетамин, 122, 99 гр. лекарствени таблетки и други. Задържани са 6 автомобила, сумата от €48 110 евро и 30 мобилни телефони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо Грую

    7 0 Отговор
    Конкуренцията са ги накиснали.
  • 2 Хопс

    10 0 Отговор
    Да ги олепят в Гърция, че тук ако ги съдят до месец и отново ще са на паралията.
  • 3 Васко

    5 0 Отговор
    Тези ги знаят цяла булгария. После си перат парите на автокъща диенджи фо суходол