Last news in Fakti

12 Юли, 2017 15:52 2 647 3

Митничари иззеха близо два тона ракия в Средец

  • ракия-
  • алкохол-
  • митници-
  • митничари-
  • средец

1 815 литра алкохол без документи е открит в частен имот в града

Митничари иззеха близо два тона ракия в Средец - 1
Снимки: Агенция Митници

Митническа мобилна група и екип на митница "Столична" задържаха 1 815 л етилов алкохол (ракия) без документи в частен имот в гр. Средец при съвместна проверка, съобщиха от Агенция "Митници".

На 11.07.2017 г. митническите служители извършват проверка на територията на частния имот и откриват нерегистриран казан за изваряване на ракия, който към момента на проверката не е работил. Открити са още 11 бидона, всеки с вместимост 165 л. Открити са общо 1815 л етилов алкохол (ракия), за които не са представени документи по смисъла на Закона за акцизите и данъчните складове.

Взети са проби за анализ, предстои да бъде образувано административнонаказателно производство.

Митничари иззеха близо два тона ракия в Средец
Митничари иззеха близо два тона ракия в Средец


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Townboy

    8 0 Отговор
    В тая псевдодържава проблем са 1800л шльокавица в Средец, а за милионите фалшиви бандероли на големите компании проблем няма.
  • 2 Antimediator

    7 0 Отговор
    Ауууу, колко много и колко отговорна работа са свършили !
    те за това трябва да се пенсионират веднага като преминат пубертета и разбира се трябва и 20 заплати да им дадем за пенсионирането.
  • 3 бай Тодор

    3 0 Отговор
    Бреййййй!То ,голямо пристъпление,бре!Сварил си човекът ракия,какъв е проблемът!Те изкрадаха държавата с милиарди,хванаха се за бедния човек!