Last news in Fakti

8 Август, 2017 17:42 2 892 6

Шофьор хвърля стъклени бутилки в движение по колите

  • шофьор-
  • бутилки
Шофьор хвърля стъклени бутилки в движение по колите - 1

Шест месеца „лишаване от свобода“ с изпитателен тригодишен срок и забрана да управлява МПС в продължение на девет месеца е наказанието, което П. Йорданов е приел да изтърпи за извършено от него престъпление по чл. 325, ал.3 вр. ал. 2, вр. ал. 1 от НК.

Той се е признал за виновен и е сключил споразумение с Районна прокуратура – Дупница за това, че около 14 часа на 05.08.2017 г. в гр. Дупница, при управление на лек автомобил „Фолксваген-голф“ хвърлял стъклени бутилки по движещите се зад него участници в движението и по пътното платно.

Подсъдимият не се подчинил на подаден специален и звуков сигнал от полицейски патрулен автомобил, както и на разпореждания на служителите на реда.

Извършеното от него деяние било съпроводено със съпротива срещу орган на властта- полицейски служители, изпълняващи задълженията си по опазване на обществения ред.

При задържането Йорданов замахвал с брадва към тях и посегнал към нож, закачен на колана му, като псувал и отправял нецензурни думи към полицаите и закани „Точно вас търся“.

Четиридесет и осем часа по-късно, разследването на инцидента, проведено под формата на незабавно досъдебно производство, е приключило с одобрено от съда споразумение, което има последиците на влязла в сила присъда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 държавата на беззаконието

    34 2 Отговор
    За закана за убийство на полицаи и останалите простотии само 6 месеца !?Поредното съдебно безумие !!!!!!

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Колю

    13 2 Отговор
    Шо пък -не , За 2 кг бял прах - 3 месеца в Разделна и излиза на 45 ден . С няколкото "отпуски " за дето се е преуморил реално са колкото да отпразнува рожден ден и да изтрезнее. Е за това полицията Не работи. Заради тези които вземат под масата след тях, а адвокатите са проводниците на парите и са в ла...та до шия
  • 3 От САЩ

    23 2 Отговор

    До коментар #1 от "държавата на беззаконието":

    Замахнал с брадва и посегнал към нож
    не е закана а е опит за убийство на полицай
    В САЩ за такова деяние щяха да му напълнят
    търбуха с олово (30-40 пъти, там така стрелят)
  • 4 333

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "държавата на беззаконието":

    6 месеца условно.
  • 5 Иван

    16 0 Отговор
    Е как очаквате да се потуши чувството за безнаказаност, като този всъчщност не са го осъдили на нищо. Не мога да разбера ВСИЧКИ съдии ли са подкупни или ги е страх да издадат една нормална присъда.
  • 6 АНОНИМЕН

    9 0 Отговор
    РАЗСТРЕЛ НА МЯСТО.....
    ОТ УПОР......