11 Август, 2017 09:15 15 202 62

Цигани млатиха зверски двама в добричко село (ВИДЕО)

  • цигани-
  • побой-
  • победа

Полицията задържа четирима от биячите

Цигани млатиха зверски двама в добричко село (ВИДЕО) - 1

В социалните мрежи се появи клип, който показва как група цигани пребиват две момчета. Инцидентът е станал в с. Победа, обл. Добрич.

Случката е запечатана от камерите в центъра на селото.

Мъжът, публикувал видеото и няколко снимки към него, пояснява, че пострадалите са си стояли съвсем спокойно на пейка.

Друг клип показва пък как едно от нападнатите момчета лежи на земята и циганите го бият и с последни сили успява да избяга.

От полицията пък съобщават, че сигналът за възникналия конфликт е постъпил около 23 часа на 9 август.

Веднага били изпратени полицейски екипи. Било изяснено, че при свада между жители на селото са пострадали двама млади мъже на 25 и на 23 години.

След медицински преглед, те са освободени за домашно лечение, без опасност за живота.

В хода на извършените оперативни действия, в рамките на които са били прегледани и записи от камери за видеонаблюдение, са установени и задържани четиримата участници в сбиването - И.Д. /30 г./, К.Ц. /25 г./, Я.А. /18 г./ и 17-годишен младеж.

Според първоначалните данни, причина за конфликта били неуредени лични отношения между И.Д. и пострадалия 25-годишен мъж.

Образувана е преписка и материалите са докладвани на Районна прокуратура – Добрич. Работа по случая продължават служители на добричкото Второ РУ.

Цигани млатиха зверски двама в добричко село (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ьььььььььььь

    155 6 Отговор
    Това е по плана-плана за геноцида над Българите...донесен ни от либералните идиоти и псевдо демокрацията.Навремето тия джуревци нямаха да посмеят и гък да кажат-защото Белене ги ощауваше за дълги години..

    Коментиран от #31, #35, #36

  • 3 БАТЕ ЖОРО

    109 3 Отговор
    битието определя съзнанието, а по телевизията от години излъчват само турски и индийски сериали.
  • 4 Е79

    113 7 Отговор
    Абе тази държава, имали м.председател? Кво чакеш бе Бокооо? МММ да, те гласуваха за теб......
  • 5 Расист

    169 5 Отговор
    В моето село цигани няма и не допускаме да се заселят такива. Цигани влезнат ли в селото ги спукваме от бой. Последните бити бяха това лято , бяха дошли две коли да берат гъби , такъв бой ядоха ,че единя се беше на.рал. Така е , поне от 30 години. Като дете си спомпям трима цигани как ги бяха вързали на един дувар и ги биеха и замеряха с камани , дори дошлите полицай едвам успяха да ги отърват . Циганин и на снимка да го видиш му удари два шамара. За циганите само бой ,нищо друго.

    Коментиран от #40, #59

  • 6 Пламен

    72 6 Отговор
    Всяка вечер го гледаме къде реже ленти, обяснява за Соди Девня, за Калиакра, за опозицията и други глупости, а зад гърба ни ще затворят Дунарит, ще добиваме шистов газ, ще си работят Мариците, ще правим мащабни НАТОВ-ски учения. Полицайчетата и те мама, гладни и боси ходят. Народа, живи да ни ожалиш! Ами ги пращай мръсните цигани в Маркелландия и никакво връщане назад.
  • 7 Дедо Грую

    61 3 Отговор
    Кво видео бе фАКХТИ?! Това вонка на цензура!
    Крайно време е мангърето да го озартят и да си получи заслуженото.
    Това що върлува из цяла България си е чист геноцид над българите. Ама ще дойде ВИДОВ ДЕН и ще се плаща с лихвите!
  • 8 Истината

    50 4 Отговор
    Циганин е бит от полицай/човек - 2000 циганина протестират денонощно 2 месеца докато има резултат
    Българин е пребит от цигани - 500 човека протестират 2 дни и се прибират по къщите.
    Кой заслужава повече?

    Коментиран от #10

  • 9 ХХХ

    74 2 Отговор
    Тези паразити, не заслужават да живеят. Ако ги нямаше въобще в България - стрната ни щеше да е в пъти по-добре. И не излизайте с дискреминация - мразя ги и това. И не е нормално 12-годишна да стане майка, щото такива им били традициите. Да си ходи в Индия, щом иска. В България има закони и е крайно време депутатите и прокуратура да се събудят!

    Коментиран от #53

  • 10 Петко

    60 1 Отговор

    До коментар #8 от "Истината":

    Това е така, защото циганите са винаги толерирани и безнаказани за сметка на българите. Българинът не може да си позволи луксът да не работи и протестира, а манго получава различни помощи, краде и не работи. Получава се така нареченият омагьосан кръг. И това е така от зората на демонокрацията. Политика на всяко правителство до наши дни.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 етнически бъргарин

    24 9 Отговор
    Това ще бъде "Новото ежедневие". Докато няма кардинални решения. Простите решения са гениални. Трябва да дадем на Циг.аните кърджалииска област. И да ги изгоним всички там. До един. Да подарим на всички етнически българи от там по една чисто нова къща в Видинско. Визи за влизане в България на циг.аните. Както са Израел и Палестина.

    До тогава - всяка седмица новини за убити или пребити етнически българи!

    Коментиран от #15

  • 13 гост1

    36 2 Отговор
    Само преди 4 месеца гласовете на етническите българи вкараха патриотите във властта. Вместо да стане по-подредено стана всяка седмица: Смолян, Асеновград, Добрич, Лом - турне на циг.анската етническа омраза. Дано да се промени нещ мъничко до края на мандата който не знаем кога ще бъде
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 минаващ

    38 1 Отговор

    До коментар #12 от "етнически бъргарин":

    Нища не трябва да се дава на скотовете. Трябва да има адекватен отговор за всяко престъпление и още по-тежко наказание на тези дето ги прикриват.

    Коментиран от #28

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Радо

    14 22 Отговор
    Тази държава след 50г. ще се управлява от циганите - това е истината, в момента, в който станат повече от бледоликите, ще изберат циганин за президент, това като първа стъпка към властта, и после вече ще имат и премиер-циганин, трябва да намерим начин да живеем нормално/човешки с тях, другият избор е емиграцията.

    Коментиран от #23, #38

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Не може така

    2 8 Отговор
    Неможе така
  • 20 abv

    26 1 Отговор
    Полицията в това село за се размърда а съдиите да сис свършат много добре работата , а не да ги жалят тези маймуни.
  • 21 пипалот

    36 1 Отговор
    Тиа гадни орки ядоха малко бой във Варна,циганина е виновен от момента на зачатието и заслужава геноцид а не права

    Коментиран от #54

  • 22 ЛУКА

    39 2 Отговор
    Ако ежедневно, ежечастно ги млатим където ги видим, след време сами ще търсят начин да избягат от България. Ама няма мъже, жени деца, бой щом го видиш.Това трябва да стане национален спорт на българите и тогава нещата ще се оправят, поне в този сегмент. То като се замисля и в другите сегменти нещата биха имали положителен резултат с този "спорт"

    Коментиран от #37, #52

  • 23 ЦЦЦЦ

    29 4 Отговор

    До коментар #17 от "Радо":

    Че то вече имаше премиер циганин. Забравихте ли?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 999

    38 3 Отговор
    В България на ден стават стотици подобни случаи. В София - Владая преди три дни един циганин преби до смърт възрастен човек, и никой не отрази този случая. Тук също нямаше да се разбере око не беше този случаен запис. Не знам това сигурно е Божието наказание затова че си разсипахме и погубихме прекрасната ни родина.Искахме демокрация и лъскав западен стандарт е ето ни го. За съжаление това го чака изстрадалият Български народ. Еврогеският съюз ги толерира и закриля за сметка на изчезващият вид наречен Българин. Само един въпрос, какво щеше да стане ако това бе се случило по времето на недемократичният комунизам на посещение в това село щеше да дойде Стою Неделчев -Чочоолу и какво става "Има циганин има проблем няма циганин няма проблем, а сега евентуално ще ги вкарат в затвора за 1-2 години за което пак ще плаща Българина за който иначе няма пари за пенсии,здравеопазване и заплати на учители.Време е народа да разбере ,че е дошло време да поиска сметка на политиците ръководели държавата ни последните 25 години но всички без изключение. Оцеляването на Родината е възможно само в един случаи пълно единство на народа и зверски наказания на грабителите му.
  • 26 Гошо от село

    11 1 Отговор
    + от мен за статията
  • 27 onlyhonda

    28 3 Отговор
    ужас. хора ние сме пред гражданска война. така става когато вече сме хамериканска провинция с толерирани боклуци, а правителството спи. щом има план за геноцид да хващаме оръжията. който няма да си купи. това си е съвсем целенасочен побой който демонстрира гняв, злоба и безнаказаност. типично по цигански 6 човека нападат двама. през цялото време в долния десен ъгъл имаше кола на мигалки, като преди това се вижда как минава преди това друга кола. м...ла е решил ей така да за кеф да пребие двама БЪЛГАРИ!! аз за себе си съм го решил.ще се принудя да си купя пистолет на черно и в една такава ситуация ги пращам на оня свят. един куршум в м.дите за кастрация и един в главата за прочистване на мозъка. това ще ме принудят да направя с това липса на правосъдие. да видим сега какво ще измислят за да ги измъкнат тези л..на и оневинят!!!!

    Коментиран от #41

  • 28 етнически българин

    2 4 Отговор

    До коментар #15 от "минаващ":

    Не даваш никакво конкретно предложение. Общи фрази
  • 29 Фоб

    14 3 Отговор
    А медиите защо не казват че биячите и битите са м...ли
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Барчо

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "ьььььььььььь":

    Бъркаш нещо. Белене е за политически. Бай м...л го дрътстеха до по.иране другарите милиционери. Всъщност тогава бой нямаше, но "съветването" си беше качествено. Много от решилите да кривнат по лошия път се отказваха от него още от първото "съветване". Съветвачите бяха големи разбирачи на болка без трайни последствия за тялото. Само че ако някои не им влезеше съвета от първия път в мозъка, като видеха "копието на Шака Зулу спец. палка се напикаваха и насираха предварително, защото втория път съвета е по-интензивен. Има и друга разлика от тогава и сега. По онова време нямаше безработни цигани. Работата беше задължителна. Нямаха и опрадвания и свободно време да се занимават с такива неща. Ако се сбиеха, което ставаше и тогава помежду си, решаваха въпроса сами. Но недай си боже да посегнат на българин. То и не се случваше. Ама сега сме си ние за бой и е---е, защото сме робски душици.
    По клипа си личи, че м...лите са ги търсели. Явно е имало нещо преди това. Въпреки, че момчето, дето първо го нацелиха изобщо не очакваше да бъде нападнато. Интересно е, че имаше и м....сарки и това ме навежда на мисълта, че са намесени хормони.
  • 32 Барчо

    10 2 Отговор
    Мой съвет към момчетата е да походят с някоя футболна агитка на мачове. После само ще трябва на бързо набиране да се оплачат на съфеновете си и джа м.нгите ще трябва да търсят зъболекари и травматолози.
  • 33 nedovolen

    6 0 Отговор
    М....лите ще ни направят живота още по-интересен .
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 К1К1

    6 1 Отговор

    До коментар #2 от "ьььььььььььь":

    Изплющял е някоя булка и не си е платил. Всеки ден стават такива неща при циганите.
  • 36 Оптимус

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "ьььььььььььь":

    А, Винету, Цура, Цацата ии останалите лапачи на постовете не са ли част от геноцида ни тук? От години трябваше да се въведе разстрел за изметта биеща невинни хора, но тия лапачи на европари и схеми не се наситиха да богатеят и продадоха кръвта на невинните за да станат милионери и милиардери. те не са ли геноцида тук и генералите търпящи този геноцид и депутатите толериращи тия изверги и министри и депутати и военни и всякакви служебни лица, траещи си за заплатката? Аз откога рева да се въведе смъртно наказание за изроди като тия побойници, но ме наричаха луд, търап,кк ненормален, и какъв ли не? А тия, които имат служебните постове владст да ритат изродите нарочно ги толерират снизходително, за да им кихнат парици от фондовете и да побагеят. Те не са ли престъпници, тези на постовете с властта? Докога ще плащаме данъци на престъпници на постове? И кой ще ги разследва, арестува, накаже, осъди? Господ? Тоя педал Йисус дето се остави да го разпнат като откачалка? Че той проповядва да се дупиш на изродите, за чеп не става. Даже учениците си не можа да спаси от мъките, та тия невинни ли? Кой ще накаже длъжностните лица, съгласни с престъпленият с действие и бездействията си? А изродите кой? Тая държава самата тя е враг на българите, да не броим отвън какви ли няма.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Wwoek

    7 0 Отговор

    До коментар #17 от "Радо":

    Че в момента Премиера Ти .....
    Не е ли Циганин
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Шайзе

    4 2 Отговор

    До коментар #27 от "onlyhonda":

    ....така става като попиваш всяка копейка трол нещастен! Иначе навремето си ги биехме и те си знаеха мястото. С някой от циганетата с които се дармонихме като лапетии и до ден днешен сме си приатели. Някои от тях си станаха свестни хора... много от наште "свестните" пък си станаха неземни боклуци, но така е в живота.
  • 42 Шаран БГ

    6 1 Отговор
    Патриотизмът на нашенци опира до депутатското кресло. Специално двамата баш-патриотари В.Сидеров и В.Симеонов го доказаха на практика. А на кандидат-президентина му дай празни приказки да ръси и пари да иска, зер му са малко. При военни доставки далаверите са най-големи, по-големи даже от тези в строителството. Знаете навярно Ал.Стамболийски кого вкарва в затвора, когато идва на власт? Те и за това му отрязват главата като на пиле след някоя-друга година-по нашенски обичаи!!!
  • 43 Колю

    9 1 Отговор
    Извода е да не излизаме по тъмно око живеем на село. Да се затворим зад дуварите като през турско . Това не помага на обикновените хорица защото м...стите дувар не ги спира. Не им пука и от камерките по площадите. И друго ми е интересно. Как ще живеят тези хора след този случай ако си на село. Вендета до крак или изселване ? Той ще ме пребива със седем човека , а аз после ще изляза пред цяло село или махала и ще " живея" някак. Ами смазан си за цял живот. Объркват целия ти живот. Би трябвало да се излекуват, да ги осъдят за травмите , да продадът дома си и със всичко събрано да заминат някъде. След година -две и през няколко години само да пише че е намерен труп на някой си м....ст от това село. На една разходка ако може по двама още по-добре. Един по един барабар с осмия дето е с фустата ,после и всичко над 10 години от този род щото те на 14 раждат. Едва ли полицията ще си спомни ,а и да си спомни все им е тая. То нищо не зависи от тях. Зависи от парите минаващи през адвокатските ръце до кого ще стигнат.
  • 44 гост

    6 0 Отговор
    Обръщате ли внимание, как под темата няма ни дума, ни вопъл от иначе прекалено активните соросоидни "националисти". Това юристи, коне, дидита, кировци, кикита, стояновци и т.н. иначе застъпници за "светлото" ни настояще, бъдеще и европейската ни ориентация. Къде са?

    Коментиран от #45

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Ник Гешев

    3 0 Отговор
    браво на статия номер 27 напьлни ми душата моето момче в тебе виждам човека с крумовите закони
  • 49 Сиола

    5 1 Отговор
    Крайно време е да се вдигнем против циганите ! Европейският съюз не одобрява нашата пословична толерантност към циганите ! Не могат да приемат,че циганите имат толкова права,а в същото време не работят и с нищо не допринасят за развитието на държавата! Престъпленията от тяхна страна са сравними с геноцид ,спрямо българския народ, а продължаваме да без действаме ! Естествено вина имат политиците ! Не трябва да има ромски партии ! Не трябва да се приемат за българи ! Те се определят като цигани и като такива трябва да се записват при раждане ! Трябва да им се отнемат българските имена !
  • 50 Справедлив

    0 8 Отговор
    Бой без причинно няма ! Явно нещо има !
  • 51 Политик

    3 0 Отговор
    боко няма нищо с тия той е много далеч защото все си го искте Това е добре утре ще ви бият и вас мангали те .ЧАКАЙ БЪЛГАРИНО
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Kiko

    3 0 Отговор
    Za tova v Balgaria shte ostanat samo cigani po selata. MRASNITE M...SARI tormozat ne samo mladire a i nashte babi dedovci i rodnnini.Shto ne se pravat na tarikati v Sofia shtoto sa strahlivi podlizurki 2ma na 20 M....SARA ..... Gadna ZGAN

    Коментиран от #56, #57

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 NikNay

    0 0 Отговор
    Двама млади българина да не могат да отвият на четирима циганина , срамота ! Няма казарма и младежите ни се размекнаха , блъснат си краката и гърдите , скубят си веждите походка като на кокони . . .
  • 62 Американец

    0 0 Отговор
    Кога в България ще има защита на българите? Докога политиците ще спят.